Menu
VELUX rolluik
-20%

VELUX Rolluik

VELUX

VELUX rolluiken houden niet alleen de overbodige warmte en fel zonlicht buiten, ze verbeteren ook de isolatie. Daardoor verhogen rolluiken de energiebalans van een dakraam, zorgen ze voor meer privacy en een gevoel van veiligheid. Bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. Kortom: VELUX rolluiken verhogen het wooncomfort in uw (slaap)kamer.

U kunt kiezen uit elektrisch bediende rolluiken op netstroom of zonne-energie. VELUX rolluiken zijn te combineren met VELUX gordijnen aan de binnenzijde van uw dakraam. 

Vanaf € 363,95
Levertijd circa 6 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 3 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Bedieningsmethoden

Elektrisch (op netstroom)

Rolluiken op netstroom worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de rolluiken openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Bij een storing in de stroomtoevoer door bijvoorbeeld stroomuitval kunt u de rolluiken ook handmatig openen en sluiten.

Voor dit elektrische te bedienen raamdecoratieproduct heeft u een bedieningssysteem (KUX) nodig, indien het dakraam handbediend is. Bestel deze erbij als u geen VELUX INTEGRA® dakraam (op netstroom) heeft, of als u nog geen bedieningseenheid gemonteerd heeft.

Elektrisch (op zonne-energie)

Rolluiken op zonne-energie (SSL) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de rolluiken openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Bij een storing in de stroomtoevoer door een tekort aan stroom in de accu kunt u de rolluiken ook handmatig openen en sluiten.

Kleurstalen Meetafspraak maken