Garantie

Solano Wonen geeft op alle producten 2 tot 5 jaar garantie. U vindt onderaan deze pagina een overzicht van de garantietermijnen. Deze garantiebepalingen gelden naast de wettelijke garantie. Deze vindt u terug in onze algemene voorwaarden.

Klacht of defect binnen garantie 

Heeft u een klacht of defect binnen de garantieperiode dan kunt u een e-mail sturen naar info@solanowonen.nl of telefonisch contact met ons opnemen (058-2897955).

Bij een gebleken defect krijgt u een nieuw onderdeel toegestuurd. Bij een defect of schade aan het product waarbij het niet mogelijk is een vervangend onderdeel te sturen, wordt het beschadigde product bij u opgehaald en gerepareerd.

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing.

Graag wijzen wij u erop dat de garantie geldt in het geval van gebrekkige kwaliteit van geleverde producten, ondeugdelijkheid van de verwerkte materialen en incompleetheid. Tevens dient het gebrek aantoonbaar aan Solano Wonen te wijten zijn. Uitgesloten van de garantie zijn meetfouten, normale (materiaalafhankelijke) slijtage, krimpen, verkleuringen, stormschade en oneigenlijk gebruik.

Transportschade

Helaas komt het wel eens voor dat tijdens het transport een beschadiging optreedt aan een pakket en/of de inhoud. Meldt uw schade per e-mail of telefonisch zo snel mogelijk,  maar uiterlijk binnen 14 dagen na levering, bij de klantenservice (058-2897955).

Wanneer er transportschade is ontstaan aan een onderdeel, kunnen wij een vervangend onderdeel toesturen. Indien het niet mogelijk is om het onderdeel zelf te vervangen, wordt het beschadigde product bij u opgehaald en ter reparatie aangeboden bij de fabriek. U dient in dat geval het product in originele verpakking aan de transporteur aan te bieden.

Garantietermijnen
Rolgordijnen, duorolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën & lammellen 3 jaar
VELUX® 3 jaar
Knikarmschermen, uitvalschermen & markiezen 5 jaar
Vaste maten knikarmschermen 2 jaar
Rolluiken 5 jaar
Screens 5 jaar
Onderdelen 5 jaar
Raamhorren & deurhorren 3 jaar
Terug naar de klantenservice