Garantie

Solano Wonen geeft op alle producten 2 tot 5 jaar garantie. U vindt onderaan deze pagina een overzicht van de garantietermijnen. Deze garantiebepalingen gelden naast de wettelijke garantie. Deze vindt u terug in onze algemene voorwaarden.

Klacht of defect binnen garantie 

Heeft u een klacht of defect binnen de garantieperiode dan kunt u een e-mail sturen naar klantenservice@solanowonen.nl of telefonisch contact met ons opnemen (058-2897955).

Bij een gebleken defect krijgt u een nieuw onderdeel toegestuurd. Bij een defect of schade aan het product waarbij het niet mogelijk is een vervangend onderdeel te sturen, wordt het beschadigde product bij u opgehaald en gerepareerd.

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing.

Graag wijzen wij u erop dat de garantie geldt in het geval van gebrekkige kwaliteit van geleverde producten, ondeugdelijkheid van de verwerkte materialen en incompleetheid. Tevens dient het gebrek aantoonbaar aan Solano Wonen te wijten zijn. Uitgesloten van de garantie zijn meetfouten, normale (materiaalafhankelijke) slijtage, krimpen, verkleuringen, stormschade en oneigenlijk gebruik.

Garantietermijnen
Rolgordijnen, duorolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën & lamellen 3 jaar
VELUX® 3 jaar
Knikarmschermen, uitvalschermen & markiezen 5 jaar
Vaste maten knikarmschermen 2 jaar
Rolluiken 5 jaar
Screens 5 jaar
Onderdelen 5 jaar
Raamhorren & deurhorren 3 jaar

 

Terug naar de klantenservice