Menu

Maak een meetafspraak

Op dit moment is het nog steeds mogelijk een meetafspraak te maken met één van onze adviseurs. Vanwege het corona virus treffen wij uiteraard wel extra maatregelen. Wil je advies, maar liever niet aan huis? Vul dan ons contactformulier in en vraag om advies op afstand. Onze adviseur neemt dan telefonisch contact met je op om de meetinstructies met je door te nemen.

Wil je liever niet zelf inmeten en/of monteren? Wij komen graag bij je langs voor het inmeten en/of monteren van je raamdecoratie, buitenzonwering, horren en gordijnen.

Het tarief voor het inmeten bedraagt € 69,95. Bij een bestelling van 4 of meer maatwerk producten, is de inmeetservice gratis. De inmeetkosten worden dan als korting verrekend bij het plaatsen van een bestelling.

Maak een meetafspraak

Ma
06
Apr
Di
07
Apr
Wo
08
Apr
Do
09
Apr
Vr
10
Apr
Za
11
Apr
Ma
13
Apr
Di
14
Apr
Wo
15
Apr
Do
16
Apr
Vr
17
Apr
Za
18
Apr
Ma
20
Apr
Di
21
Apr
Wo
22
Apr
Do
23
Apr
Vr
24
Apr
Za
25
Apr
Ma
27
Apr
Di
28
Apr
Wo
29
Apr
Do
30
Apr
Vr
01
Mei
Za
02
Mei

Hoe gaat het verder in zijn werk

  • Na het invullen van het contactformulier ontvangt je een bevestiging.
  • De adviseur die het dichtst bij je in de buurt woont, neemt binnen 2 werkdagen contact met je op voor het maken van een meetafspraak.
  • Na het inmeten ontvangt je snel een offerte met alle specificaties.
  • Na akkoord op de offerte ontvangt je een opdrachtbevestiging met een verwachte levertijd.
  • Als je tevens gebruik maakt van onze montageservice, neemt onze adviseur na ontvangst van je bestelling meteen contact met je op voor het maken van een montage afspraak. Dit kan in de meeste gevallen 3 weken later al worden ingepland.
  • Je vindt hier de montagetarieven.