Over ons

Wie zijn wij

Solano Wonen bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers met ieder een eigen specialisme. Andre Boersma, de oprichter van Solano Wonen, is een echte vakman. Hij is al meer dan 25 jaar werkzaam in de zonweringbranche en heeft in deze jaren dan ook behoorlijk wat kennis kunnen vergaren. Verder bestaat ons team uit klantenservice medewerkers, online specialisten, adviseurs en monteurs. Kortom een compleet team!

Waar staan wij voor

In 2010 is Solano Wonen begonnen met het online aanbieden van maatwerk binnen- en buitenzonwering. Met een ruim assortiment, uitstekende service, A-kwaliteit en lage internetprijzen weten onze klanten precies wat zij mogen verwachten.

Een overzicht van onze webshops:

- Onlinerolgordijnen.nl
- Onlinezonneschermen.nl
- Rolluikentotaalshop.nl
- Screenstotaalshop.nl
- Gordijnentotaalshop.nl
- Horrentotaalshop.nl

Lage internetprijzen

Omdat wij rechtstreeks bij onze fabrikant inkopen en wij genoegen nemen met lage marges, kunnen wij ons producten tot wel 40% goedkoper aanbieden dan andere aanbieders. Al onze producten zijn van de betere A-kwaliteit. Dat kunt u zien aan het systeem, de stoffen en de afwerking.

U als klant profiteert dus van de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Showroom

Online bestellen is in onze overzichtelijke shops een fluitje van een cent. Maar wilt u liever langskomen, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Leeuwarden.

Inmeet- en montageservice

Wilt u het inmeten en/of monteren liever uitbesteden? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice.

Webshop Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De stichting heeft in samenwerking met de Consumentenbond de algemene voorwaarden opgesteld waar alle aangesloten webwinkels zich aan moeten houden.