Menu
Knikarmscherm Santos V296
-20%

Verano Knikarmscherm Santos V296

Verano

Zonnescherm Santos is een cassettescherm van topkwaliteit! Het zonwerende doek is volledig opgesloten in de cassette en is daardoor optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. Zonnescherm Santos kan tot 6 meter breed besteld worden met een uitval van maar liefst 3,5 meter.

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Vanaf € 1.902,00
Levertijd circa 30 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 5 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Productinformatie Santos zonnescherm

Het Santos knikarmscherm is van het nederlandse topmerk Verano®. De extra stevige knikarmen van het Santos zonnescherm maken het mogelijk om enorme terrassen te overspannen. De maximale uitval is maar liefst 3,5 meter. De volledig gesloten cassette zorgt er bovendien voor dat het doek van dit zonnescherm beschermd blijft tegen invloeden van het weer en vuil.

Het grote instellingsbereik maakt zonnescherm Santos zeer onderscheidend en functioneel. Het zonnescherm is namelijk precies aan te passen aan de gewenste doorloophoogte en de stand van de zon. De hellingshoek kan ingesteld worden tot maar liefst 70 graden.

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Je kunt ook onze ruime showroom bezoeken of gebruik maken van onze eigen meet- en montageservice aan huis. 

GS-keurmerk zonwering

Zonnescherm Santos van Verano is voorzien van het GS-keurmerk van TÜV. Dit staat voor Geprüfde Sicherheit. Het is de bevestiging dat een product voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen.  

Bediening Santos zonnescherm

Zonnescherm Santos is standaard voorzien van elektrische bediening. Met slechts één druk op de knop kun je het cassettescherm bedienen. Voorzie het Santos zonnescherm van een tijdklok, zon- of windautomaat voor extra comfort.

Zonweringsdoek

Bij de aanschaf van een zonnescherm is naast de keuze van het type cassette, de keus in de kleur en kwaliteit van het doek minstens zo belangrijk. Onze collectie doeken zijn uitsluitend van de kwaliteitsmerken Tibelly, Swela en Dickson. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering. 

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Zonweringsdoek wordt geweven uit gekleurde acrylvezels. Tijdens de productie van de vezels wordt kleurhars toegevoegd, waardoor het doek een zeer langdurige kleurechtheid heeft. Het zonweringsdoek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Door de water- en vuilafstotende laag op het doek, is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat een lange levensduur van het doek.

Technische eigenschappen

Minimale afmetingen 340 cm breed x 300 cm uitval
Maximale afmetingen 600 cm breed x 350 cm uitval
Systeemkleur Zuiverwit, crèmewit, technisch zilver en antraciet structuurlak
Middensteun Bij breedte > 550 [cm] inclusief middensteun
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Elektrisch
Montage Plafond- of wandmontage
Hellingshoek
Plafondmontage: 17 tot 70 graden
Wandmontage (aan de muur): 5 tot 70 graden

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen u graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.

Kleurstalen Meetafspraak maken