Menu
Update over COVID-19. Onze winkel is geopend op afspraak (klik hier om een afspraak te maken). Je kunt ook nog steeds online bij ons bestellen en meet- en montageafspraken gaan door.

Acties

Bij Solano Wonen profiteer je standaard van de allerhoogste kortingen. Maar soms kan het nóg beter! Met deze kortingsacties en aanbiedingen heb je gegarandeerd de beste deal. Een overzicht van alle lopende acties vind je op deze pagina. Ook indien er een Solano Wonen kortingscode actief is vind je deze hier.

20% korting op vitrages en inbetweens

Actie loopt t/m 30 april 2021

20% korting op vitrages en inbetweens

Wil je wel het zonnetje in huis halen? Maar niet met je ogen knijpen? Dan zijn vitrage en inbetween gordijen de perfecte oplossing. De transparante stof is precies dik genoeg om de scherpte van de zon te weren en overdag enige privacy te bieden. Ideaal voor de woonkamer!

Profiteer nu van 20% EXTRA korting op alle vitrages en inbetweens! Dat is dus bovenop onze standaard lage prijzen. Profiteren van deze actie kan t/m 30 april 2021.

Kortingscode: 8c2b3387

> Naar vitrages
> Naar inbetweens

GRATIS elektrische bediening t.w.v. €287 bij topzonnescherm Verano Ipanema

Actie loopt t/m 16 mei 2021

GRATIS elektrische bediening t.w.v. €287 bij topzonnescherm Verano Ipanema

Profiteer tot en met 16 mei 2021 van GRATIS elektrische bediening t.w.v. €287 bij aankoop van een Verano Ipanema zonnescherm op maat. Dit topkwaliteitscherm heeft een volledig gesloten slanke cassette. De korting wordt automatisch verrekend indien u kiest voor elektrische bediening (Somfy Sunea IO). Een actiecode invoeren is niet nodig.

> Stel jouw Ipanema samen

* Exclusief meet- en montageservice en handzender.

Blijf op de hoogte!

Als eerste op de hoogte zijn van Solano Wonen acties en de laatste trends op het gebied van raamdecoratie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Kleurstalen Meetafspraak maken