1. Home
  2. Verandazonweringen
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Merk
Verano

Verandazonweringen

De werking van verandazonwering is vergelijkbaar met die van een zonnescherm. Met de plaatsing van een verandazonwering op je overkapping creëer je extra schaduw op je terras. Zo zorg je ervoor dat je niet langer last hebt van de felle zon of extreme warmte. Wist je dat een verandazonwering ook wel serrezonwering wordt genoemd?

Reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.8
Gebaseerd op 5690 reviews
The Feedback Company

Zo werkt een verandazonwering

Het zonwerende doek van een verandazonwering zorgt ervoor dat UV-straling wordt geweerd en de temperatuur onder jouw overkapping of in je serre niet oploopt. Er zijn verschillende soorten verandazonwering, zo kun je kiezen voor een variant die bovenop jouw terrasoverkapping wordt gemonteerd. Geen terrasoverkapping? Sommige typen verandazonwering kunnen optioneel uitgevoerd worden op staanders.

Verandazonwering op maat

Verandazonwering van Verano® wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de zonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van verandazonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren en uitvoering en maak je de zonwering volledig naar wens.

Meetafspraak Kleurstalen