Menu
Huismerk Uitvalscherm
Tijdelijke actie
-40%

Solano Uitvalscherm ACTIE

Solano

Het Solano uitvalscherm is een prima kwaliteitsscherm met een stoere vierkante vormgeving. De cassette zorgt ervoor dat het doek in gesloten toestand beschermd wordt tegen weer en wind. 

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Vanaf € 299,95
Levertijd circa 25 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 5 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Eigenschappen uitvalscherm Solano

Ons eigen Solano uitvalscherm is een prima standaard scherm. Door grootschalige inkoop, kunnen wij dit scherm voor een topprijs aanbieden.

Het scherm is stevig en standaard voorzien van windvaste armen. Het doek wordt opgerold in een gesloten cassette die een uitstekende bescherming biedt tegen alle weersinvloeden. Het uitvalscherm kan tot een maximale breedte van 600 cm besteld worden.

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Je kunt ook onze ruime showroom bezoeken of gebruik maken van onze eigen meet- en montageservice aan huis. 

Windvaste armen

Het huismerk Uitvalscherm is standaard voorzien van windvaste armen. Hierdoor blijft het doek bij wind op mooie spanning en zal het doek minimaal opwaaien. Het uitvalscherm kan naar keuze ook uitgerust worden met stormvaste armen. Op locaties met een hoge windbelasting zoals aan de kust, is dit aan te raden.

Zonweringsdoek

Bij de aanschaf van een zonnescherm is naast de keuze van het type cassette, de keus in de kleur en kwaliteit van het doek minstens zo belangrijk. Onze collectie doeken zijn uitsluitend van de kwaliteitsmerken Tibelly, Swela en Dickson. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering.

Zonweringsdoek wordt geweven uit gekleurde acrylvezels. Tijdens de productie van de vezels wordt kleurhars toegevoegd, waardoor het doek een zeer langdurige kleurechtheid heeft. Het zonweringsdoek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Door de water- en vuilafstotende laag op het doek, is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat een lange levensduur van het doek.

Technische eigenschappen

Minimale afmetingen 100 cm breed x 100 cm uitval
Maximale afmetingen 600 cm breed x 150 cm uitval
Systeemkleur Wit, crèmewit of technisch zilver
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Handbediend of elektrisch
Kleurstalen Meetafspraak maken