Menu
Verano Pergolazonwering Tumba V642
Winnaar Red Dot Design Award 2020!

Verano Pergolazonwering Tumba V642

Verano

De pergolazonwering V642 - Tumba pergolazonwering wordt uitgevoerd met zonwerend, waterafstotend en weersbestendig 100% high-tec polyester uni-doek met rits in zijgeleiding. Het uni-doek zorgt voor minder slijtage, een stabiele doekspanning en een kleine cassette.

Vanaf € 4.211,00
Levertijd onbekend
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 5 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Standaard uitvoering

  • Uitvoering in alle standaard RAL-kleuren en beschikbare structuurlakken
  • Afwatering bij iedere positie van de voorlijst
  • Afwatering van 50 liter per [m2] per uur bij een dakhelling van 8 graden
  • Retro Colors doek
  • Tussenbalk inclusief of exclusief LED verlichting
  • Inclusief Somfy Pergola IO

Pergolazonwering op maat

Een pergolazonwering van Verano® wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de pergolazonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren, doekkleuren en bediening en maak je de pergolazonwering volledig naar jouw wens.

Pergolazonwering tegen zon en regen

Een pergolazonwering is een multifunctioneel product. Het beschermt je namelijk zowel tegen de invallende zon als tegen een fikse regenbui. Geniet je s' zomers op je terras van een etentje of borrel dan heb je met jouw pergolazonwering de garantie dat je buiten kunt blijven zitten!

Red Dot Award pergolazonwering Tumba

De palen en zijgeleiders van de pergolazonwering V642 – Tumba hebben hetzelfde formaat en daarmee wordt eenheid in ontwerp, en en uitstraling, gecreëerd. De visuele impact van verbindings- onderdelen van de pergolazonwering zijn geminimaliseerd en de intrekbare constructie biedt een efficiënte bescherming tegen zowel zon als regen. Lees hier meer over het winnende design van de pergolazonwering of bekijk de korte video.

Let op!
Wij geven garantie op de afwatering van een regenbui tot 50 liter per vierkante meter per uur vanaf een dakhelling van 8 graden. Door de dakhelling te beperken tot 8 graden, mede dankzij ons gepatenteerde lockingsmechanisme, is het mogelijk om een ruime doorloophoogte te creëren bij iedere gewenste uitval.

Bijgesloten toestand is het nog steeds mogelijk dat het doek nat wordt. Noch de werking, noch de levensduur van het scherm worden hierdoor negatief beïnvloed. Het doek is speciaal behandeld tegen vocht.

Type B

Kleurstalen Meetafspraak maken