Menu
Markies herbekleden

Solano Markies herbekleden

Solano

U kunt het doek van uw bestaande houten of aluminium markies ook opnieuw laten bekleden. Wij verwijderen zelf het oude doek en voor een kleine meerprijs kunnen wij het hout van een nieuwe grond- en afwerklaag voorzien. 

Voor de breedtemaat meet u eerst uw markies van links naar rechts (over de hele breedte van de korf). Voor de uitval meet u vanaf de muur tot aan de voorkant van de markies waarbij de kap naar beneden is. Deze maten vult u in op de bestelpagina.

Vanaf € 334,95
Levertijd 15-20 werkdagen   Bekijk actuele levertijden
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 5 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 9.0/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Meet- en montageservice
Reviews
Afbeeldingen
Kleurstalen

Eigen werkplaats

Uw bestaande houten of aluminium markies wordt bij ons in eigen werkplaats herbekleed. Wij verwijderen zelf het doek, brengen eventueel een nieuwe grond- en nog een extra afwerklaag aan en voorzien de markies vervolgens van een nieuw doek. Het biesband en de siernagels krijgt u in bijpassende kleur.  

Let op: om de markies te kunnen herbekleden dient het houten frame in goede staat te zijn.  

Voor het herbekleden gebruiken wij doeken uit  de collectie van A-merken zoals Swela, Dickson en Tibelly.

Brengen van de markiezen

U brengt zelf uw bestaande markies naar Leeuwarden of wij halen tegen een meerprijs uw markies op. Maak hiervoor een afspraak of kom tijdens de openingstijden van onze showroom langs.  Na het herbekleden kunt u zelf de markies ophalen of tegen een vaste vergoeding, brengen wij de markies bij u thuis.

Hoe bereken ik de prijs van mijn markies?

De prijs van het herbekleden is afhankelijk van de breedte en de uitval. U meet zelf de breedte van de markies en de uitval. De breedte meet u als u voor de markies staat van links naar rechts (exclusief de omkasting). De uitval is de lengte vanaf de muur tot aan de voorkant van de markies waarbij de korf open staat. Deze maten vult u in op de bestelpagina.