Menu
Markies herbekleden
-40%

Solano Markies herbekleden

Solano

Is het frame van je markies nog prima, maar het doek niet? Of wil je een andere kleur doek op je bestaande markies? Laat dan je markies opnieuw door ons bekleden. Wij kunnen je markiezen ook bij je thuis afhalen en weer terug brengen. Dat is wel zo gemakkelijk. 

 

Vanaf € 334,95
Levertijd circa 50 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 5 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Eigen werkplaats

Onze markiezen worden in eigen werkplaats opnieuw voor je bekleed. We voorzien je markies zonder meerprijs van nieuw koord en katrollen. Optioneel kunnen we de korf ook opnieuw in elke gewenste RAL kleur spuiten. 

Voor het herbekleden gebruiken wij doeken uit  de collectie van A-merken zoals Swela, Dickson en Tibelly. Andere doeksoorten kunnen wij op aanvraag leveren. 

Ophaalservice markies

Je brengt zelf je bestaande markies (of markiezen) naar Leeuwarden of wij halen tegen een geringe meerprijs de markiezen op. Op de bestelpagina kun je dit aangeven. 

Hoe bereken ik de prijs van mijn markies?

De prijs van het herbekleden is afhankelijk van de breedte en de uitval. Je kunt zelf de breedte en uitval van de markies berekenen, maar dit kunnen wij ook voor je doen.

De breedte meet je als volgt. Je staat voor de markies een meet van links naar rechts over de hele breedte van de korf (exclusief de omkasting). Deze maat vul je in op de bestelpagina.

De uitval is de lengte vanaf de muur tot aan de voorkant van de markies waarbij de korf open staat. Deze maat vul je in op de bestelpagina.

Kleurstalen Meetafspraak maken