1. Home
 2. Markiezen
 3. Markies herbekleden
Solano

Markies herbekleden

Markies herbekleden Markies herbekleden Markies herbekleden Markies herbekleden
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Montage
Breedte in centimeters
Uitval in centimeters
Jouw prijs
€ 445,30
€ 742,17
40% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 45 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 5 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

Is het frame van je markies nog prima, maar het doek niet? Of wil je een andere kleur doek op je bestaande markies? Laat dan je markies opnieuw door ons bekleden. Wij kunnen je markiezen ook bij je thuis afhalen en weer terug brengen. Dat is wel zo gemakkelijk.

Meer informatie

Eigen werkplaats

Onze markiezen worden in eigen werkplaats opnieuw voor je bekleed. We voorzien je markies zonder meerprijs van nieuw koord en katrollen. Optioneel kunnen we de korf ook opnieuw in elke gewenste RAL kleur spuiten. 

Voor het herbekleden gebruiken wij doeken uit  de collectie van A-merken zoals Swela, Dickson en Tibelly. Andere doeksoorten kunnen wij op aanvraag leveren. 

Ophaalservice markies

Je brengt zelf je bestaande markies (of markiezen) naar Leeuwarden of wij halen tegen een geringe meerprijs de markiezen op. Op de bestelpagina kun je dit aangeven.

Meetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak. Het tarief voor het inmeten bedraagt € 69,95. Bij een bestelling van vier of meer maatwerk producten, is de inmeetservice gratis. De inmeetkosten worden dan als korting verrekend bij het plaatsen van een bestelling.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kleurstalen

Wil je een stof eerst voelen? Of een kleur in het echt bekijken? Dat begrijpen we! Daarom vraag je bij ons eenvoudig online kleurstalen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend! Bestel nu en overtuig uzelf van de A-kwaliteit van onze producten. De kleurstalen worden in de meeste gevallen dezelfde dag nog verstuurd. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze grote showroom te Leeuwarden. Hier vind je ons complete assortiment onder één dak: Binnenzonwering, gordijnen, zonneschermen, rolluiken, screens, horren en vloeren. Ideaal wanneer je interesse hebt in meerdere producten. Als je gaat verhuizen bijvoorbeeld!

Kleurstalen aanvragen
Meetafspraak Kleurstalen