Menu
Lamellendak Arezzo V870

Verano Lamellendak Arezzo V870

Verano

De Arezzo is een elegant lamellendak. Het dak wordt gevormd door lamellen die openen en sluiten door middel van een fluisterstille motor. Als de lamellen zijn gesloten ontstaat een spatwaterdichte overkapping die een schaduwrijke plek creëert in jouw tuin. Een geweldige mix van een gedetailleerde afwerking, robuuste aluminium constructie en een strak design.

Vanaf € 7.534,00
Levertijd onbekend
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 5 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Ontspannen met een lamellendak

Met een lamellendak of lamellenoverkapping creëer jij een plek waar jij kunt ontspannen met een boek of gezellig kunt borrelen met vrienden. Dat wil toch iedereen? Een sfeervolle rusthoek in de tuin, in of juist uit de zon, helemaal naar jouw wens. Het weer en de lichtinval zijn van invloed op de uren die jij in je tuin of op je terras doorbrengt. Met een lamellendak zorgen wij dat jij de controle weer in handen krijgt!

Speel in op weersveranderingen

Met lamellendaken speel je snel en eenvoudig in op veranderende weersomstandigheden. Jij bepaalt de hoeveelheid zonlicht en ventilatie door de stand van de lamellen te veranderen. Lamellenoverkappingen kun je plaatsen tegen de gevel, op een bestaande constructie of vrijstaand in je tuin. Door de strakke aluminium vormgeving van de overkapping is het bovendien een echte eyecatcher in de moderne tuin.

Lamellendaken op maat

lamellendaken van Verano® worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de overkappingen tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van lamellenoverkappingen en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren, de uitvoering en extra opties en maak je de overkapping volledig naar jouw wens.

Doorsnedes

Maximale maatvoering

Belangrijke informatie

De V870-Arezzo is uitgerust met ingebouwde vorstbeveiliging om schade aan de motor en tandwielen te voorkomen: de lamellen openen wanneer de temperatuur onder een bepaald niveau zakt. Wij raden het ten zeerste af om de vorstbeveiliging uit te schakelen. Indien de vorstbeveiliging uitgeschakeld wordt en hier onverhoopt schade uit voorkomt, valt deze nooit onder de garantie.

Voor extra stabiliteit adviseert Verano de V870-Arezzo in de grond te monteren d.m.v. een betonpoer.

Het systeem van de V870-Arezzo heeft een geïntegreerde goot rondom en de afwatering verloopt via een afvoerbuis Ø 70 [mm] in een staander naar keuze. Bij een enkele module dient u minimaal twee afwateringen te voorzien in een lamellendak groter dan 16 [m2]. Voor lamellendaken < 16 [m2] geldt dat er minimaal één afvoer voorzien dient te worden. Voor iedere extra module gelden bovenstaande regels per module.

Kleurstalen Meetafspraak maken