Menu
Knikarmscherm Ipanema V280
-20%

Verano Knikarmscherm Ipanema V280

Verano

Zonnescherm Ipanema is een maatwerk cassettescherm van het topmerk Verano®! Het zonwerende doek is volledig opgesloten in de cassette en is daardoor optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De oprolbuis wordt geheel verborgen in de cassette en is daardoor onzichtbaar. 

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Vanaf € 1.522,00
Levertijd circa 30 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 5 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Eigenschappen Ipanema 

Het Ipanema zonnescherm is het topscherm van het kwaliteitsmerk Verano®.  Het zonwerende doek is volledig opgesloten in de luxe en slank uitgevoerde cassette. De oprolbuis is voorzien van een doekschaal waardoor je bij het openen van het zonnescherm de oprolbuis niet ziet zitten. 

Het Ipanema zonnescherm is beschikbaar tot een maximale breedte van 6 meter en met een maximale uitval van 3 meter. 

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Je kunt ook onze ruime showroom bezoeken of gebruik maken van onze eigen meet- en montageservice aan huis. 

Muur en plafondmontage 

Zonnescherm Ipanema kan aan de muur maar ook aan het plafond gemonteerd worden. Bij plafondmontage kan de hellingshoek ingesteld worden van 17 tot 70 graden. Bij wandmontage is dit 5 tot 70 graden. Het grote instellingsbereik maakt zonnescherm Ipanema zeer onderscheidend en functioneel, het zonnescherm is namelijk precies aan te passen aan de gewenste doorloophoogte en de stand van de zon. 

GS-keurmerk zonwering

Het Ipanema zonnescherm van het topmerk Verano is voorzien van het GS-keurmerk van TÜV. Dit staat voor "Geprüfde Sicherheit". Het is de bevestiging dat een product voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. 

Bediening Ipanema 

Zonnescherm Ipanema is standaard voorzien van elektrische bediening. Er is keuze uit elektrische bediening door middel van een schakelaar en elektrische bediening door middel van een afstandsbediening. 

Zonweringsdoek

Bij de aanschaf van een zonnescherm is naast de keuze van het type cassette, de keus in de kleur en kwaliteit van het doek minstens zo belangrijk. Onze collectie doeken zijn uitsluitend van de kwaliteitsmerken Tibelly, Swela en Dickson. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering. 

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Zonweringsdoek wordt geweven uit gekleurde acrylvezels. Tijdens de productie van de vezels wordt kleurhars toegevoegd, waardoor het doek een zeer langdurige kleurechtheid heeft. Het zonweringsdoek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Door de water- en vuilafstotende laag op het doek, is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat een lange levensduur van het doek.

Technische eigenschappen

Minimale afmetingen 231 cm breed x 200 cm uitval
Maximale afmetingen 600 cm breed x 300 cm uitval
Systeemkleur Zuiverwit, crèmewit, technisch zilver, kwartsgrijs structuurlak, antraciet structuurlak en zwartgrijs
Middensteun Bij breedte > 550 [cm] inclusief middensteun
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Elektrisch
Montage Plafond- of wandmontage
Hellingshoek Wandmontage: 5 tot 70 graden
Plafondmontage: 17 tot 70 graden

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen u graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.

Kleurstalen Meetafspraak maken