Knikarmscherm Porto V225 standaardmaten Knikarmscherm Porto V225 standaardmaten Knikarmscherm Porto V225 standaardmaten Knikarmscherm Porto V225 standaardmaten Knikarmscherm Porto V225 standaardmaten Technische tekening
 • Levertijd circa 10 tot 15 werkdagen
 • 2 jaar garantie

Knikarmscherm Solor P2116

Dit is een zonnescherm uit onze Profit Line; een speciaal assortiment met extra voordelige producten maar voorzien van dezelfde stevige aluminium profielen als de op maat gemaakte zonneschermen. De Solor is een iets duurder cassettescherm dan de voordelige Rani. De Solor heeft een luxere en afgeronde cassette waarbij het doek strak opgerold kan worden en waarbij ook de zijkant geheel gesloten is. 

Omdat de Profit Line serie alleen in standaard maten leverbaar zijn en met een minder uitgebreide doekencollectie, kunnen wij deze zonneschermen voor een scherpe prijs aanbieden. Wilt u keuze uit meer doekkleuren of maten, kijk dan bij de op maat gemaakte schermen zoals de Rhodos, PortoSalou of Ipanema. Deze hebben een uitgebreidere collectie doeken (Urban- en Trendcolors) en meer keuzemogelijkheden in motoren. 

 • Afmetingen
 • Kleuren
 • Uitvoering
 • Bediening
 • Montage
Uw korting: 40%
€ 1.241,67 € 745,00

Afmetingen

Weet u de afmetingen niet? Bekijk dan de meetinstructies.

Kleuren

Collectie

Trend Colors

Stofkleur

Wilt u keuze uit meer doekkleuren? Kijk dan bij de collectie op maat gemaakte knikarmschermen zoals de RhodosPorto, Salou en Ipanema

Beige
Beige
70.2647
Beige - blauw
Beige - blauw
70.2643
Beige
Beige
70.2607
Grijs
Grijs
70.2624
Bruin
Bruin
70.2646
Taupe
Taupe
70.2634
Grijs
Grijs
70.2625
Wit
Wit
70.2606
Wit - grijs
Wit - grijs
70.2642
Grijs
Grijs
70.2645
Grijs - wit
Grijs - wit
70.2649
Grijs
Grijs
70.2630
Grijs - wit
Grijs - wit
70.2618
Grijs
Grijs
70.2605
Grijs
Grijs
70.2623
Grijs - antraciet
Grijs - antraciet
70.2629
Grijs - zwart
Grijs - zwart
70.2641
Grijs - wit
Grijs - wit
70.2648
Antraciet
Antraciet
70.2603
Antraciet
Antraciet
70.2601
Grijs - zwart
Grijs - zwart
70.2604
Grijs - zwart
Grijs - zwart
70.2644
Zwart
Zwart
70.2602

Uitvoering

Omkastingkleur

Crèmewit
Crèmewit
RAL 9001
Technisch zilver
Technisch zilver
Antraciet structuurlak
Antraciet structuurlak

Volant wordt geleverd in dezelfde stof. Patronen lopen door in volant.

Indien er minder dan 5 rijen stenen boven de muursteun zitten, moeten muurstrips worden toegepast. Deze strips verdelen de krachten over een groter wandoppervlak indien muren/wanden te zwak zijn. De afmetingen van de muurstrips zijn 71 x 10,5 x 2,8 cm. De muurstrips worden in de kleur van het scherm geleverd.

Bediening

Bediening

Slingerstang
Slingerstang
Somfy Orea WT
Somfy Orea WT
+ € 139,95
Somfy Orea RTS
Somfy Orea RTS
+ € 229,95
Somfy Sunea 50 IO
Somfy Sunea 50 IO
+ € 229,95

De bedieningskant is de zijde waaraan u wilt dat het bediening / bekabeling zich bevindt. De bedieningskant is van buitenaf bekeken.

Montage

Wilt u het monteren uitbesteden, dan kunt u gebruik maken van onze montageservice. Nadat uw bestelling is geproduceerd neemt èèn van onze specialisten contact met u op voor het maken van een montageafspraak.

Voor knikarmschermen breder dan 5,5 meter rekenen wij een toeslag van € 50.

- De voorrijkosten voor de montageservice bedragen € 59,00 per adres.
- Bij montage wordt de levertijd verhoogd met ± 4 weken.

Voor de postcodegebieden 2200 t/m 3599 en 3900 t/m 7899 maken wij gebruik van een externe montageservice. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Op de montageservice zijn voorwaarden van toepassing.

Knikarmscherm Porto V225 standaardmaten Knikarmscherm Porto V225 standaardmaten Knikarmscherm Porto V225 standaardmaten Knikarmscherm Porto V225 standaardmaten Knikarmscherm Porto V225 standaardmaten Technische tekening
 • Breedte: 300 - 550 cm
 • Uitval: 200 - 300 cm
 • Levertijd circa 10 tot 15 werkdagen
 • 2 jaar garantie

Alleen vaste maten zonneschermen

Knikarmscherm Solor is een standaard knikarmscherm uit de voordelige Profit Line serie van Verano. Het knikarmscherm is alleen verkrijgbaar in vaste maten. U kunt een keuze maken uit de populaire Trend Color doekencollectie, die Verano speciaal voor de Profit Line knikarmschermen heeft samengesteld.   U kunt ook een of meerdree doekstalen bestellen zodat u het doek kunt voelen en de kleur kunt zien. 

Topkwaliteit zonneschermen

Zonnescherm Solor is voorzien van stevige profielen van hoogwaardig aluminium. De lange levensduur van aluminium laat u jarenlang zorgeloos en onderhoudsvrij van uw zonnescherm genieten. De Solor is een sterk zonnescherm voor een mooie prijs! De Solor is alleen verkrijgbaar in vaste maten. Zit uw maat of doekkleur er niet tussen, maar wilt u wel dit type scherm bestellen? Ga dan naar ons Porto comfort knikarmscherm. Dit is hetzelfde scherm maar met meer mogelijkheden.

Bediening zonneschermen

Zonnescherm Solor is uit te rusten met handbediening middels een draaistang, maar ook met elektrische bediening. Het zonnescherm is als extra optie te voorzien van een tijdklok of een zon- of windautomaat. Deze aanvullende opties zorgen ervoor dat uw Porto zonnescherm volledig automatisch open of dicht gaat op het moment dat u dat wilt.

Eigenschappen

Het Solor zonnescherm is in schuinte traploos te verstellen van 5° tot 30°. Het zonnescherm is zo altijd perfect op maat en in harmonie met uw terras. Het Solor zonnescherm is beschikbaar tot een maximale breedte van 5,5 meter en met een maximale uitval van 3 meter*

*Let op: bij een breedte van 5,5 meter is de maximale uitval 2,5 meter
Voor meer uitvalbreedtes adviseren wij de Porto Comfort, Salou en de Ipanema.

Zonweringsdoek

Bij de aanschaf van een zonnescherm is naast de keuze van het type cassette, de keus in de kleur en kwaliteit van het doek minstens zo belangrijk. Onze collectie doeken zijn uitsluitend van de kwaliteitsmerken Tibelly, Swela en Dickson. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering. U  kunt op onze website ook een of meerdere kleurstalen bestellen.

Zonweringsdoek wordt geweven uit gekleurde acrylvezels. Tijdens de productie van de vezels wordt kleurhars toegevoegd, waardoor het doek een zeer langdurige kleurechtheid heeft. Het zonweringsdoek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Door de water- en vuilafstotende laag op het doek, is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat een lange levensduur van het doek.

Technische eigenschappen

Minimale afmetingen 300 cm breed x 150 cm uitval
Maximale afmetingen 600 cm breed x 300 cm uitval
Systeemkleur Wit, crèmewit of technisch zilver
Middensteun Bij breedte > 400 [cm] inclusief middensteun
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Handbediend of elektrisch

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen u graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.