Menu
Knikarmscherm semi-cassette
-25%

Solano Knikarmscherm ACTIE

Solano

Het ACTIE model van ons eigen Solano label, is een kwaliteits zonnescherm. Door grootschalige inkoop en lage prijsmarges, kunnen wij dit ACTIE zonnescherm voor een bodemprijs aanbieden. Het scherm is leverbaar in 2 cassette uitvoeringen: een volledig dichte cassette of een semi cassette. 

Vraag gratis kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Vanaf € 599,00
Levertijd circa 35 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 5 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 9.0/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Reviews
Afbeeldingen
Kleurstalen

Eigenschappen van het zonnescherm 

Het zonnescherm is traploos in schuinte verstellen van 5 tot 33 graden. Bepaal zelf de hellingshoek en creëer zo een aangename sfeer in je tuin en op je terras. Het zonnescherm is leverbaar tot een maximale breedte van 5,5 meter en met een maximale uitval van 3 meter

Vraag gratis kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Je kunt ook onze ruime showroom bezoeken of gebruik maken van onze eigen meet- en montageservice aan huis. 

Bediening zonnescherm

Het zonnescherm is zowel handmatig als elektrisch te bedienen. Het zonnscherm kan tevens uitgerust worden met een tijdklok, zon- of windautomaat. Met deze extra optie gaat het zonnescherm automatisch open of dicht op elk gewenst moment. Zorg voor een optimale situatie met deze comfortabele bediening!

Zonweringsdoek

Bij de aanschaf van een zonnescherm is naast de keuze van het type cassette, de keus in de kleur en kwaliteit van het doek minstens zo belangrijk. Onze collectie doeken zijn uitsluitend van de kwaliteitsmerken Tibelly, Swela en Dickson. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering. Je kunt op onze website ook een of meerdere kleurstalen bestellen.

Zonweringsdoek wordt geweven uit gekleurde acrylvezels. Tijdens de productie van de vezels wordt kleurhars toegevoegd, waardoor het doek een zeer langdurige kleurechtheid heeft. Het zonweringsdoek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Door de water- en vuilafstotende laag op het doek, is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat een lange levensduur van het doek.

Technische eigenschappen

Minimale afmetingen 260 cm breed x 200 cm uitval
Maximale afmetingen 550 cm breed x 300 cm uitval
Systeemkleur Crèmewit, antraciet of antraciet structuurlak
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Handbediend of elektrisch
Hellingshoek Traploos in te stellen van 5 tot 33 graden
Afmeting cassette 27,2 cm x 165,1 (hxb) Zie voor tekening bij de afbeeldingen

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen je graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.