Menu
Knikarmscherm Rhodos V210 standaardmaten
-20%

Verano Knikarmscherm Rani P2101

Verano

Dit is een vaste maten zonnescherm uit het voordelige Profit Line assortiment van Verano®. Zonnescherm Rani wordt geleverd in een aantal vaste breedte- en uitvalmaten, beperkte doekkleuren en opties. Hierdoor kunnen wij dit zonnescherm extra voordelig aanbieden. 

Vraag gratis kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Vanaf € 699,00
Levertijd circa 14 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 2 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Productinformatie Rani

Knikarmscherm Rani is een budget knikarmscherm uit de voordelige Profit Line serie van Verano®. Het scherm is alleen leverbaar in een aantal vaste maten, een beperkte doekcollectie en minder opties dan de maatwerk knikarmschermen. 

De cassette is van het type semi cassette. D.w.z. de cassette is aan de boven- en voorkant gesloten. Het doek wordt opgerold in een cassette en is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Een prima standaard scherm met een strak uiterlijk voor een klein prijsje.

De maximale te bestellen breedte is 5,5 meter en de maximale uitval is 3 meter.

Vraag gratis kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Je kunt ook onze ruime showroom bezoeken of gebruik maken van onze eigen meet- en montageservice aan huis. 

Optimaal rendement knikarmscherm Rani 

Het knikarmscherm Rani is in schuinte traploos in te stellen van 0º tot 25º. Hierdoor haal je het optimale rendement uit het knikarmscherm, precies aangepast aan jouw terras.  

Zonnescherm Rani is beschikbaar met handbediening middels een draaistang, maar ook met elektrische bediening. Het zonnescherm is als extra optie uit te rusten met een tijdklok of een zon- of windautomaat. Deze aanvullende opties zorgen ervoor dat het Rani zonnescherm volledig automatisch open of dicht gaat op elk gewenst moment.

A- kwaliteit zonweringsdoek

Bij de aanschaf van een zonnescherm is naast de keuze van het type cassette, de keus in de kleur en kwaliteit van het doek minstens zo belangrijk. Onze collectie doeken zijn uitsluitend van de kwaliteitsmerken Tibelly, Swela en Dickson. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering. U  kunt op onze website ook een of meerdere kleurstalen bestellen. 

Zonweringsdoek wordt geweven uit gekleurde acrylvezels. Tijdens de productie van de vezels wordt kleurhars toegevoegd, waardoor het doek een zeer langdurige kleurechtheid heeft. Het zonweringsdoek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Door de water- en vuilafstotende laag op het doek, is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat een lange levensduur van het doek.

 

Technische eigenschappen

Minimale afmetingen 300 cm breed x 150 cm uitval
Maximale afmetingen 550 cm breed x 300 cm uitval
Bij een breedte van 550 cm is de maximale uitval 250 cm
Systeemkleur Wit, crèmewit of technisch zilver
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Handbediend of elektrisch
Hellingshoek 0 tot 25 graden

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen je graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.

Gratis kleurstalen Meetafspraak maken