Menu
Knikarmscherm Salou V255
ACTIE knikarmscherm
-20%

Solano Knikarmscherm ACTIE cassette

Solano

Zonnescherm cassette is een volledig cassettescherm van topkwaliteit. Vanwege onze lage prijzen (onder de adviesprijzen), mogen wij het merk hier helaas niet noemen. De volledig gesloten cassette heeft een slank gelijnde voorlijst en behuizing. Dit geeft het scherm een strakke uitstraling. 

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

 

Vanaf € 807,00
Levertijd circa 15 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 5 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Eigenschappen van het zonnescherm cassette

De volledig dichte cassette is gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk, stevig en slijtvast aluminium. Het scherm is van een Nederlands topmerk. Vanwege onze lage internetprijzen, mogen wij hier helaas het merk niet noemen.  

Zonnescherm cassette is traploos in schuinte verstellen van 5 tot 25 graden. Bepaal zelf de hellingshoek en creëer zo een aangename sfeer in je tuin en op je terras. Het zonnescherm is leverbaar tot een maximale breedte van 6 meter en met een maximale uitval van 3 meter

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Je kunt ook onze ruime showroom bezoeken of gebruik maken van onze eigen meet- en montageservice aan huis. 

Bediening zonnescherm cassette

Zonnescherm cassette is zowel handmatig als elektrisch te bedienen. Het zonnscherm kan tevens uitgerust worden met een tijdklok, zon- of windautomaat. Met deze extra optie gaat het zonnescherm automatisch open of dicht op elk gewenst moment. Zorg voor een optimale situatie met deze comfortabele bediening!

Zonweringsdoek

Bij de aanschaf van een zonnescherm is naast de keuze van het type cassette, de keus in de kleur en kwaliteit van het doek minstens zo belangrijk. Onze collectie doeken zijn uitsluitend van de kwaliteitsmerken Tibelly, Swela en Dickson. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering. Je kunt op onze website ook een of meerdere kleurstalen bestellen.

Zonweringsdoek wordt geweven uit gekleurde acrylvezels. Tijdens de productie van de vezels wordt kleurhars toegevoegd, waardoor het doek een zeer langdurige kleurechtheid heeft. Het zonweringsdoek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Door de water- en vuilafstotende laag op het doek, is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat een lange levensduur van het doek.

Technische eigenschappen

Minimale afmetingen 165,5 cm breed x 150 cm uitval
Maximale afmetingen 600 cm breed x 300 cm uitval
Systeemkleur Crèmewit, technisch zilver of antraciet
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Handbediend of elektrisch
Hellingshoek Traploos in te stellen van 5 tot 25 graden

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen je graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.

Kleurstalen Meetafspraak maken