Menu
Knikarmscherm Rhodos V210
Budget knikarmscherm
-20%

Solano Knikarmscherm budget

Solano

Het knikarmscherm budget is een uitstekend standaard zonnescherm van een A-merk. Vanwege onze lage internetprijzen, mogen wij hier helaas het merk niet noemen. Het budget knikarmschem is een traditionele variant met een strak uiterlijk. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van het scherm wordt gegarandeerd.

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

 

Vanaf € 673,00
Levertijd circa 15 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 5 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Productspecificaties budget knikarmscherm

Het budget knikarmschem is een traditionele variant met een strak uiterlijk. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van het scherm wordt gegarandeerd. De cassette is van het type semi cassette. D.w.z. dat de cassette aan de boven- en voorkant gesloten is. Het doek wordt opgerold in een strak afgewerkte cassette en is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Een prima standaard knikarmscherm voor een klein prijsje.

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Je kunt ook onze ruime showroom bezoeken of gebruik maken van onze eigen meet- en montageservice aan huis. 

A- kwaliteit zonweringsdoek

Bij de aanschaf van een zonnescherm is naast de keuze van het type cassette, de keus in de kleur en kwaliteit van het doek minstens zo belangrijk. Onze collectie doeken zijn uitsluitend van de kwaliteitsmerken Tibelly, Swela en Dickson. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering. Je kunt op onze website ook een of meerdere kleurstalen bestellen.

Zonweringsdoek wordt geweven uit gekleurde acrylvezels. Tijdens de productie van de vezels wordt kleurhars toegevoegd, waardoor het doek een zeer langdurige kleurechtheid heeft. Het zonweringsdoek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Door de water- en vuilafstotende laag op het doek, is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat een lange levensduur van het doek.

Bedieningsmogelijkheden zonneschermen

Zonnescherm budget is beschikbaar met handbediening middels een draaistang, maar ook met elektrische bediening. Het zonnescherm is als extra optie uit te breiden met een tijdklok of een zon- of windautomaat. Deze aanvullende opties zorgen ervoor dat het zonnescherm volledig automatisch open of dicht gaat op elk gewenst moment. 

Technische eigenschappen

Minimale afmetingen 165,5 cm breed x 150 cm uitval
Maximale afmetingen

600 cm breed x 300 cm uitval 
Bij een breedte van 5,5 meter is de maximale uitval 2,5 meter
Bij een breedte van 6 meter is de maximale uitval 2 meter

Systeemkleur Wit, crèmewit of technisch zilver
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Handbediend of elektrisch
Hellingshoek traploos in te stellen van 0 tot 25 graden

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen je graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.

Kleurstalen Meetafspraak maken