Menu

Keuzehulp elektrische bediening rolluiken

Motoren voor bediening met schakelaar

 • Huismerk motor. De huismerk motor heeft een snelheid van 16 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor wordt bediend door middel van een draai- of drukkschakelaar.

 • Huismerk motor Nelmo. Huismerk motor Nelmo heeft een snelheid van 15 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor wordt bediend door middel van een draai- of drukkschakelaar. Huismerk motor Nelmo heeft een elektronische eindslag, obstakeldetectie en optilbeveiling. Het voordeel van obstakeldetectie is dat de motor stopt bij een obstakel, hierdoor wordt schade aan het rolluik voorkomen. Door de optilbeveiliging is het niet mogelijk om het rolluik met de hand omhoog te schuiven.

 • Somfy LT50. Somfy LT50 heeft een snelheid van 12 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor wordt bediend door middel van een draai- of drukkschakelaar.

 • Somfy Ilmo 50 WT. Somfy Ilmo 50 WT heeft een snelheid van 15 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor wordt bediend door middel van een draai- of drukkschakelaar. Somfy Ilmo 50 WT heeft een elektronische eindslag, obstakeldetectie en optilbeveiling. Het voordeel van obstakeldetectie is dat de motor stopt bij een obstakel, hierdoor wordt schade aan het rolluik voorkomen. Door de optilbeveiliging is het niet mogelijk om het rolluik met de hand omhoog te schuiven.

Motoren voor bediening met afstandsbediening

 • Huismerk motor Radio. Huismerk motor Radio heeft een snelheid van 15 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening of muurzender.

 • Huismerk motor Oxan Radio. Huismerk motor Oxan Radio heeft een snelheid van 15 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening of muurzender. Huismerk motor Oxan Radio heeft een elektronische eindslag, obstakeldetectie en optilbeveiling. Het voordeel van obstakeldetectie is dat de motor stopt bij een obstakel, hierdoor wordt schade aan het rolluik voorkomen. Door de optilbeveiliging is het niet mogelijk om het rolluik met de hand omhoog te schuiven.

 • Somfy Altus 50 RTS. Somfy Altus 50 RTS heeft een snelheid van 17 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening of muurzender.

 • Somfy Oximo RTS. Somfy Oximo RTS heeft een snelheid van 17 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening of muurzender. Somfy Oximo RTS heeft een elektronische eindslag, obstakeldetectie en optilbeveiling. Het voordeel van obstakeldetectie is dat de motor stopt bij een obstakel, hierdoor wordt schade aan het rolluik voorkomen. Door de optilbeveiliging is het niet mogelijk om het rolluik met de hand omhoog te schuiven.

 • Somfy Oximo IO. Somfy Oximo IO heeft een snelheid van 17 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening of muurzender.
  -Met de feedback functie (terugmelding) word je direct geïnformeerd over de status van je rolluik. Als het rolluik bijvoorbeeld niet (volledig) dichtgaat ontvang je hiervan een terugmelding. Om van deze functie gebruik te maken heb je een Somfy® TaHoma of Connexoon nodig.
  -Somfy Oximo IO heeft een elektronische eindslag, obstakeldetectie en optilbeveiling. Het voordeel van obstakeldetectie is dat de motor stopt bij een obstakel, hierdoor wordt schade aan het rolluik voorkomen. Door de optilbeveiliging is het niet mogelijk om het rolluik met de hand omhoog te schuiven.

 • Somfy RS100 IO. Somfy RS100 IO heeft een snelheid van 17 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening of muurzender.
  -Met de feedback functie (terugmelding) word je direct geïnformeerd over de status van je rolluik. Als het rolluik bijvoorbeeld niet (volledig) dichtgaat ontvang je hiervan een terugmelding. Om van deze functie gebruik te maken heb je een Somfy® TaHoma of Connexoon nodig.
  -Somfy RS100 IO heeft een elektronische eindslag, obstakeldetectie en optilbeveiling. Het voordeel van obstakeldetectie is dat de motor stopt bij een obstakel, hierdoor wordt schade aan het rolluik voorkomen. Door de optilbeveiliging is het niet mogelijk om het rolluik met de hand omhoog te schuiven.