Keuzehulp elektrische bediening rolluiken

Motoren voor bediening met schakelaar

Huismerk motor

Huismerk motor heeft een snelheid van 16 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor wordt bediend door middel van een draai- of drukkschakelaar.

Huismerk motor Nelmo

Huismerk motor Nelmo heeft een snelheid van 15 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor wordt bediend door middel van een draai- of drukkschakelaar.

Huismerk motor Nelmo heeft een elektronische eindslag, obstakeldetectie en optilbeveiling. Het voordeel van obstakeldetectie is dat de motor stopt bij een obstakel, hierdoor wordt schade aan het rolluik voorkomen. Door de optilbeveiliging is het niet mogelijk om het rolluik met de hand omhoog te schuiven.

Somfy LT50

Huismerk motor heeft een snelheid van 12 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor wordt bediend door middel van een draai- of drukkschakelaar.

Somfy Ilmo 50 WT

Somfy Ilmo 50 WT heeft een snelheid van 15 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor wordt bediend door middel van een draai- of drukkschakelaar.

Somfy Ilmo 50 WT heeft een elektronische eindslag, obstakeldetectie en optilbeveiling. Het voordeel van obstakeldetectie is dat de motor stopt bij een obstakel, hierdoor wordt schade aan het rolluik voorkomen. Door de optilbeveiliging is het niet mogelijk om het rolluik met de hand omhoog te schuiven.

Motoren voor bediening met afstandsbediening

Huismerk motor Radio

Huismerk motor Radio heeft een snelheid van 15 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening of muurzender.

Huismerk motor Oxan Radio

Huismerk motor Oxan Radio heeft een snelheid van 15 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening of muurzender.

Huismerk motor Oxan Radio heeft een elektronische eindslag, obstakeldetectie en optilbeveiling. Het voordeel van obstakeldetectie is dat de motor stopt bij een obstakel, hierdoor wordt schade aan het rolluik voorkomen. Door de optilbeveiliging is het niet mogelijk om het rolluik met de hand omhoog te schuiven.

Somfy Altus 50 RTS

Somfy Altus 50 RTS heeft een snelheid van 17 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening of muurzender.

Somfy Oximo RTS

Somfy Oximo RTS heeft een snelheid van 17 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening of muurzender.

Somfy Oximo RTS heeft een elektronische eindslag, obstakeldetectie en optilbeveiling. Het voordeel van obstakeldetectie is dat de motor stopt bij een obstakel, hierdoor wordt schade aan het rolluik voorkomen. Door de optilbeveiliging is het niet mogelijk om het rolluik met de hand omhoog te schuiven.

Somfy Oximo IO

Somfy Oximo IO heeft een snelheid van 17 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening of muurzender.

Met de feedback functie (terugmelding) wordt u direct geïnformeerd over de status van uw rolluik. Als uw rolluik bijvoorbeeld niet (volledig) dichtgaat ontvangt u hiervan een terugmelding. Om van deze functie gebruik te maken heeft u een Somfy® TaHoma of Connexoon nodig.

Somfy Oximo IO heeft een elektronische eindslag, obstakeldetectie en optilbeveiling. Het voordeel van obstakeldetectie is dat de motor stopt bij een obstakel, hierdoor wordt schade aan het rolluik voorkomen. Door de optilbeveiliging is het niet mogelijk om het rolluik met de hand omhoog te schuiven.

Somfy RS100 IO

Somfy RS100 IO heeft een snelheid van 17 omwentelingen per minuut (rpm). Deze motor kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening of muurzender.

Met de feedback functie (terugmelding) wordt u direct geïnformeerd over de status van uw rolluik. Als uw rolluik bijvoorbeeld niet (volledig) dichtgaat ontvangt u hiervan een terugmelding. Om van deze functie gebruik te maken heeft u een Somfy® TaHoma of Connexoon nodig.

Somfy RS100 IO heeft een elektronische eindslag, obstakeldetectie en optilbeveiling. Het voordeel van obstakeldetectie is dat de motor stopt bij een obstakel, hierdoor wordt schade aan het rolluik voorkomen. Door de optilbeveiliging is het niet mogelijk om het rolluik met de hand omhoog te schuiven.