Welkom op het eerste blog van Online zonneschermen

Welkom op het eerste blog van Online zonneschermen

Geplaatst op

Welkom op onze eerste blog en vernieuwde site. Onze webdesigners hebben ontzettend drukke maanden achter de rug maar het eindresultaat mag er zijn! Wij hopen uiteraard ook dat de site voor u gemakkelijker, sneller en overzichtelijker is geworden!

Wat hebben wij aangepast op Online Zonneschermen?

U kunt gemakkelijk en snel zonneschermen zoeken in de vernieuwde zoekbalk boven aan de pagina. Onder ieder product staat een zeer duidelijke uitleg over de kwaliteit, mogelijkheden, inmeten en montage of overige technische specificaties. Maar ook kunt u nu de foto’s van de kleuren vergroten waardoor u een zeer duidelijk beeld krijgt van de structuur van de stof. Daarnaast kunt u ook stofstalen aanvragen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wel raden wij aan om altijd een kleurstaal aan te vragen. Wij bieden u tevens de optie om uw gewenste RAL kleur in te voeren bij de optie ‘Omkastingkleur’. Via de nieuwe blogpagina willen wij u maandelijks inspireren en op de hoogte houden van de nieuwste trends, kleuren en modellen.

Waarom online zonneschermen bestellen?

U kunt online snel, eenvoudig en goedkoop de beste A-kwaliteit zonneschermen bestellen. Doordat wij goede deals kunnen sluiten met verschillende fabrikanten en grootschalig inkopen (en overige kosten laag houden) kunnen wij onze producten tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden.

Wij helpen u graag bij Online Zonneschermen!

Heeft u vragen? Bel gerust want er staat een professioneel team voor u klaar. Met ruim 20 jaar ervaring in de zonweringsbranche kunnen wij zonder schroom zeggen dat wij alles weten van systemen, maten en stoffen. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Uiteraard mag u ook langs komen in onze showroom. Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. Buiten deze openingstijden zijn wij op afspraak geopend. In onze showroom bieden we meer producten, opties en kleuren aan.

Terug naar het blog