Maak uw terras compleet met knikarm zonneschermen

Maak uw terras compleet met knikarm zonneschermen

Geplaatst op

Een knikarm zonnescherm is perfect voor boven uw terras. Door de lange armen van dit zonnescherm biedt het doek veel schaduw.  Deze knikarmschermen zijn in zowel vaste maten verkrijgbaar als in maatwerk. Voor elk budget hebben wij een geschikt zonnescherm.  

Vaste maten zonneschermen

  • Rani: Dit is een standaard A-Kwaliteit zonnescherm voor een zeer voordelige prijs. 
  • Solor: Dit zonnescherm komt uit de Profit Line serie. Het is een speciaal assortiment met extra voordelige producten (die voorzien zijn van dezelfde stevige aluminium profielen als de op maat gemaakte schermen).
  • Java: De Java komt ook uit de Profit Line serie en heeft een volledig gesloten cassette.

En u kunt de volgende zonneschermen op maat laten maken

  • Rhodos: Dit zonnescherm is een basic scherm van Verano. Het is een traditionele variant met een strak uiterlijk.
  • Porto: Zonnescherm Porto is een semi-cassette zonnescherm. Het heeft een bescheiden maar toch chique uitstraling.
  • Salou: Is een volledig cassettescherm van zeer goede kwaliteit. De cassette beschermt het zonwerende doek volledig tegen vuil en weersinvloeden.
  • Ipanema: Zonnescherm Ipanema is een cassettescherm van topkwaliteit! Het Ipanema knikarmscherm kunt u alleen met elektrische bediening bestellen.

Onlinezonneschermen.nl is één van de online shops van Solano Wonen. Solano wonen levert een zeer ruim assortiment zonweringsproducten voor zowel binnen als buiten. Doordat wij goede deals sluiten met de fabrikanten en grootschalig inkopen kunnen wij u als klant extra korting aanbieden. 

Door onze jarenlange ervaring en specialisme in zonweringsproducten weten wij alles van maten, stoffen en systemen. Heeft u vragen? Bel gerust! Wij staan u graag te woord!

Terug naar het blog