Bespaar geld en laat uw markiezen herbekleden.

Bespaar geld en laat uw markiezen herbekleden.

Geplaatst op

Ja! Het kan! U kunt deze zomer geld besparen door uw huidige markiezen gewoon opnieuw te laten bekleden.  We kunnen zowel houten markiezen als aluminium markiezen  opnieuw bekleden.

Hoe gaat het in zijn werk?

U hoeft helemaal niets te doen. Wij verwijderen zelf het oude doek en voor een kleine meerprijs kunnen wij het hout van een nieuwe grond- en afwerklaag voorzien. Wij hebben een zeer ruimassortiment met kleuren. Van warme tinten zoals taupe tot trendy grijstinten.  

Markiezen Herbekleden

Wilt u liever de traditionele kleuren of bent u opzoek naar felle tinten zodat uw winkelgevel opvalt? Ook daar hebben wij ontzettend veel kleuren voor.

Markiezen Herbekleden

Hoe kunt u de markiezen meten?

Voor de breedtemaat meet u eerst uw markies van links naar rechts (over de hele breedte van de korf). Voor de uitval meet u vanaf de muur tot aan de voorkant van de markies waarbij de kap naar beneden is. Deze maten vult u in op de bestelpagina.

Waarom kiezen voor onze markiezen?

Onze markiezen worden in eigen werkplaats op ambachtelijke wijze gemaakt waarbij wij in het bijzonder letten op detail en afwerking. Voor de afwerking maken wij gebruik van de betere houtsoorten zoals noestvrij grenen en Red Cedar. De markiezen worden bekleed met A-kwaliteits doeken van merken zoals Swela, Dickson en Tibelly (Trend Colors en Urban Colors). 

 

 

Terug naar het blog