Menu

Monteur binnen- en buitenzonwering 32/36 uur

Een zelfstandige baan met veel vrijheid, flexibele werkdagen, een goed salaris en een prettige werksfeer. Dat is wat wij onze nieuwe monteur zonwering kunnen bieden. Heb je ervaring als zonweringsmonteur, ben je klantvriendelijk, behulpzaam en werk je oplossingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Hoe ziet je dag er uit?

Als monteur zonwering monteer je de ene dag zonwering zoals rolgordijnen, jaloezieen, screens en zonneschermen en de andere dag doe je service klussen, meet je producten in en geef je advies aan klanten.

Wie zijn wij?

Sinds 2010 zijn wij actief in de online verkoop van zonwering, gordijnen, vloeren en horren. Afgelopen jaren heeft ons bedrijf een flinke groei doorgemaakt.  In 2019 verhuizen wij naar een nieuwe locatie in Leeuwarden waar een showroom + opslag gerealiseerd wordt van maar liefst 1000 m².

Wat vragen wij?

Je hebt ervaring als zonweringsmonteur en bent in het bezit van rijbewijs B. Je bent klantvriendelijk, behulpzaam en werkt oplossingsgericht.

Wat bieden wij?

Een fulltime (in overleg 4 of 5 dagen, eventueel parttime) arbeidsovereenkomst. Een goed salaris, 25 vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw.  Een gezellig team met enthousiaste collega’s, werkdagen in overleg, korting op onze producten.

Interesse?

Stuur je CV met een korte toelichting per mail: solliciteren@solanowonen.nl.